Termeni și condiții Sabroso

1. Acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare

Accesul și utilizarea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.sabroso.ro, implică acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu trebuie sa utilizați site-ul www.sabroso.ro. Sabroso își rezervă dreptul de a modifica aceste condiții de utilizare , fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

2. Accesul la site

Sabroso acordă permisiunea de a utiliza site-ul numai pentru uz personal, necomercial și nu veți copia, distribui, reproduce, publica sau expune orice parte a site-ului, prin orice mijloc (mediu), fără autorizația prealabilă scrisă Sabroso. Este interzisă afișarea sau transmiterea oricărui fel de material cu conținut amenințător, fals, abuziv, licențios, vulgar sau orice alt material ce poate constitui un mod de a incălca legea. Este interzisă folosirea site-ului în scop publicitar.

3. Confidențialitate și informații personale

Sabroso garantează protejarea confidențialității informațiilor personale, precum numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail, pe care clienții le furnizează pe site-ul nostru. Orice informație prezentată pe site este supusă politicii de confidențialitate a firmei.

De asemenea, prin accesarea acestui site utilizatorul este de acord ca Sabroso să folosească informațiile cu caracter personal pentru următoarele :

4. Contul dumneavoastră

În scopul de a accesa anumite caracteristici ale site-ului, este necesară crearea unui cont. Așa cum este specificat în formularul de înregistrare al site-ului trebuie să furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră. Actualizați ori de câte ori este nevoie datele dumneavoastră de înregistrare. Sabroso își rezervă dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi sau comenzi care nu respecta politica firmei.

5. Promoții și concursuri

Promoțiile și concursurile care se desfășoară pe site respectă regulamentele create de Sabroso. Acestea sunt aduse la cunoștință utilizatorilor prin intermediul site-ului propriu, prin mesaje de poștă electronică, prin reclame, prin social media sau prin campanii de promovare indoor sau outdoor. Promoțiile prezentate sunt valabile în perioada de timp menționată, iar în cazul în care nu este specificată o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limita stocului disponil. Sabroso își asuma dreptul de a întrerupe sau anula o promoție în orice moment, fără nici o notificare prealabilă.

6. Politica de prețuri si termenul de livrare

Prețurile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs in parte. Sabroso va putea desfășura orice campanie promoțională referitoare la produsele afișate pe site, promoții ale căror condiții vor fi stabilite în întregime de către Sabroso. Prețurile produselor sunt exprimate în RON și includ TVA. Produsele pot să difere ca aspect, fotografiile de produs care au caracter de prezentare. Comenzile efectuate prin telefon sau direct pe site-ul www.sabroso.ro se vor livra in cel mai scurt timp posibil.

7. Dispoziții finale

Întreg conținutul acestui site poate fi modificat și vă este expus fără a se oferi nicio garanție de nici un fel, fie aceasta expresă sau implicită. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni termenii și condițiile de utilizare. Sabroso face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această prezentare.

Pentru orice nelămuriri sau eventuale clarificări va stăm la dispoziție cu un mesaj la adresa office@sabroso.ro.

0241 656 556