Restaurant Sabroso Mamaia

Situat pe bdl. Mamaia, Zona Rex, langa Hotel Majestic, Mamaia, restaurantul este dispus pe un nivel, restaurant si terasa care reprezinta o adevarata oaza de relaxare, avand capacitatea totala de 500 locuri. Restaurantul iti sta la dispozitie fie ca esti in cautarea unei locatii pentru a petrece in mod placut timpul liber alaturi de prieteni sau familie, ori pentru a organiza evenimente, mese festive sau aniversari. Muzica, preparatele si servirea impecabila creeaza o atmosfera aparte intr-un decor cu vegetatie luxurianta, care te fac sa te simti ca in mijlocul naturii.

Pregatite pe loc, din ingrediente proaspete, preparatele realizate de bucatarii nostri iscusiti vor fi cu siguranta pe gustul oricui. O bautura buna completeaza experienta de a servi masa si pune in valoare gustul si savoarea preparatelor culinare, de aceea barmanii nostri cu experienta vor impresiona atat prin gust cat si prin aspect. Prin serviciile impecabile si diversitatea preparatelor oferite,restaurant Sabroso este in masura sa satisfaca cele mai rafinate gusturi.

Relaxeaza-te oricand in compania familiei si a prietenilor, in decorul natural creat de prospetimea plantelor exotice. La Sabroso simti gustul dragostei, al distractiei si al mancarurilor savuroase. Sabroso e pe gustul tau!

Telefon rezervari : 0736.615.881

0736 615 881