Laborator propriu de prajituri si torturi.

Coca pentru pizza este mereu proaspata, niciodata congelata.

Legume si fructe mereu proaspete din surse locale.

Genti pentru livrare comenzi special produse, dupa o idee proprie si realizata din materiale finlandeze.

Ordinul nr. 183/2016 privind informarea consumatorilor de către operatorii economici care desfăşoară activităţi de comercializare pe teritoriul României a produselor obţinute din produse alimentare congelate, stabilește condițiile de informare a consumatorilor pe care trebuie să le îndeplinească operatorii economici care comercializează pe teritoriul României pâine, produse de panificație și produse de patiserie obținute din produse congelate, precum și unitățile de restaurație colective care utilizează la prepararea meniurilor produse alimentare congelate. Aceste produse trebuiesc evidentiate in meniu cu mențiunea "produs / din produs decongelat".

Alergenii si produsele congelate sunt evidentiate in Meniu PDF, care poate fi regasit in sectiunea "Meniu". Evidentierea produselor s-a realizat prin sublinierea caracterelor (in cazul produselor congelate), respectiv, prin ingrosarea caracterelor (in cazul produselor care contin alergeni).

Conform regulamentul (UE) NR. 1169/2011 al parlamentului European si al consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei :

SUBSTANȚE CARE CAUZEAZĂ ALERGII SAU INTOLERANȚE
 1. Cereale care conțin gluten, și anume: grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu dur sau hibrizi ai acestora și produse derivate, exceptând:
  1. siropurile de glucoză obținute din grâu, inclusiv dextroza (1);
  2. maltodextrine obținute din grâu (1);
  3. siropurile de glucoză obținute din orz;
  4. cerealele utilizate pentru fabricarea distilatelor sau a alcoolului etilic de origine agricolă.
 2. Crustacee și produse derivate.
 3. Ouă și produse derivate.
 4. Pește și produse derivate, exceptând:
  1. gelatina de pește folosită ca substanță suport pentru preparatele de vitamine sau de carotenoide;
  2. gelatina de pește sau ihtiocolul folosit(ă) la limpezirea berii sau a vinului.
 5. Arahide și produse derivate.
 6. Soia și produse derivate, exceptând:
  1. uleiul și grăsimea de soia rafinate complet (1);
  2. amestecuri naturale de tocoferoli (E306), tocoferolul D-alfa natural, acetatul de tocoferol D-alfa natural, succinatul de tocoferol D-alfa natural, obținuți din soia;
  3. fitosterolii și esterii de fitosterol derivați din uleiuri vegetale, obținuți din soia;
  4. esterul de stanol vegetal fabricat din steroli de ulei vegetal, obținuți din soia.
 7. Lapte și produse derivate (inclusiv lactoză), exceptând:
  1. zerul utilizat pentru fabricarea distilaților sau a alcoolului etilic de origine agricolă;
  2. lactitolul.
 8. Fructe cu coajă lemnoasă, adică: migdale (Amygdalus communis L.), alune de pădure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), nuci Caju (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia și nuci de Queensland (Macadamia ternifolia), precum și produse derivate, exceptând fructele cu coajă utilizate pentru fabricarea distilatelor sau a alcoolului etilic de origine agricolă.
 9. Țelină și produse derivate.
 10. Muștar și produse derivate.
 11. Semințe de susan și produse derivate.
 12. Dioxidul de sulf și sulfiții în concentrații mai mari de 10 mg/kg sau 10 mg/litru în SO2 total trebuie calculați pentru produsele gata pentru consum sau reconstituite în conformitate cu instrucțiunile producătorilor.
 13. Lupin și produse derivate.
 14. Moluște și produse derivate.